K 770 SmartGuard

Ručni sekači sa tehnologijom budućnosti

Sa najširim asortimanom ručnih sekača na svetu uvek će postojati savršen uređaj za svaki vaš zadatak - onaj koji vam omogućava da radite precizno, uz minimum napora i uz optimalnu efikasnost. Naš asortiman uključuje benzinske i električne ručne sekače. Svaki od njih je napravljen kako bi vam pomogao da završite posao – efikasno i ergonomično.

K 7000

Snažni, pouzdani i jednostavni za pokretanje

Naši sekači su robusne, pouzdane i moćne mašine. One će vam omogućiti da radite u najtežim uslovima, odolevajući klimatskim i varijacijama u gorivu. Karakteristika DuraStarter™ znači lako servisiranje, a zahvaljujući starteru zaštićenom od prašine i izdržljivom startnom užetu, Husqvarna ručni sekači biće spremni za rad kad god poželite.

K 970

Ergonomičan dizajn sa odličnim odnosom snage i težine

Husqvarna ručni sekači su napravljeni da budu laki i ergonomični za upotrebu. Izuzetan odnos snage i težine kao i nizak nivo vibracija znače da možete da radite dugo i efikasno bez brige o vibracijama.

K 4000

Elektrifikujte se

Naši električni ručni sekači su svestrani i mogu da se koriste i unutra i napolju. Dostupni su u verzijama za suvo i mokro sečenje. Visoka izlazna snaga, dobro izbalansirano telo i nizak nivo vibracija, čini ih efikasnim za upotrebu..