PW 360 Cleaning stones, driveway

Predstavljamo perače sa kompresorom kompanije Husqvarna

Naši perači sa kompresorom imaju kvalitet i intuitivne komande kakve očekujete od kompanije Husqvarna. Svaki model je optimizovan za maksimalne radne karakteristike pri čišćenju i osmišljen za sjajan korisnički doživljaj. Pametne funkcije zakretanja, brze spojnice, trajne metalne pumpe, točkovi koji dobro prianjaju i velikodušna dužina creva su neke od bojnih funkcija koje će vam pomoći da dobijete savršen rezultat.

Snaga vode uz preciznost i efikasnost

Osvežite vozila, baštenski nameštaj, zidove, kamen i trem – vaš perač sa kompresorom kompanije Husqvarna je spreman za rad na praktično svakom mestu na otvorenom na koje se nakupila prašina i prljavština.

A uz celu paletu opreme ćete uvek imati kompletnu kontrolu nad onim što radite. Ako nas znate, znate da ne radimo drugačije. I mi smo sigurni da za vas važi isto.

Pressure Washer PW 360 Product hero

Ceo asortiman

Svi perači sa kompresorom kompanije Husqvarna su napravljeni za maksimalan učinak pri pranju i veliku trajnost. Korisnički doživljaj je osmišljen pažljivo i namenski, uz velike dužine creva, brze spojnice i funkcije zakretanja koje sprečavaju uplitanje creva.

PW 360 Cleaning patio SC 400

Izvucite maksimum iz snage vode

Dodajte svestranost i veću moć čišćenja izborom nekog od brojnih sjajnih dodataka dostupnih za perač pod pritiskom kompanije Husqvarna.

PW 360 Cleaning MTB

Neka sve bude čisto – uključujući i vašu savest

Sredstvo za čišćenje koje koristi priroda ima neočekivane moći – što ćete i sami otkriti uz nove perače pod visokim pritiskom kompanije Husqvarna. Radne karakteristike vode pri pranju su teško dostižne ako se kombinuju sa vrhunskom svetskom tehnologijom i inženjeringom. U mnogim područjima je dostupna ograničena količina vode, tako da je ne treba razbacivati. Perač sa kompresorom kompanije Husqvarna koristi oko 80% manje vode za pranje u odnosu na obično crevo.

FAQ

Koji perač sa kompresorom mi je potreban?

Učinak čišćenja određen je korišćenjem kombinacije protoka i pritiska vode. Što je veća površina koja se čisti ili obim posla koji treba obaviti, ti se za efikasno obavljanje posla preporučuju bolje radne karakteristike perača.

 • Serija 100: Osmišljena je za osnovne poslove, npr. čišćenje tremova i baštenske opreme.
 • Serija 200: Perači sa kompresorom opšte namene sa robusnim i namenskim dizajnom idealni su za čišćenje predmeta oko kuće i u dvorištu.
 • Serija 300: Perači sa kompresorom izuzetnih radnih karakteristika, otporni i izdržljivi, osmišljeni su za sjajne rezultate na zahtevnim poslovima kao što je pranje vozila i kamenih zidova.
 • 400: Asortiman velikih perača sa kompresorom sa punom opremom donosi najviše performanse i najduži radni vek. Napravljena za najteže zadatke čišćenja, uključujući kamp prikolice i velika vozila, fasade i velike kuće.

Obratite se lokalnom prodavcu da biste saznali koji model odgovara vašim potrebama. Ne zaboravite i da proverite svoje elektroinstalacije, da biste videli imate li napajanje odgovarajućih karakteristika.

Koju mlaznicu da koristim?

Svi perači sa kompresorom kompanije Husqvarna imaju dva tipa mlaznica. Jedna mlaznica za ravan mlaz sa opcijom podešavanja pritiska i jedna rotirajuća mlaznica. Ravna mlaznica je svestrana, višenamenska mlaznica koja se koristi za zadatke kao što su pranje vozila, baštenske opreme i pločnika. Rotirajuća mlaznica je snažna mlaznica koja može da se koristi za najspečeniju prljavštinu koju treba ukloniti. Uvek najpre isprobajte mlaz na maloj, skrivenoj površini, jer je snaga čišćenja rotacione mlaznice velika i može da ošteti neke površine.

Mogu li da za perač sa kompresorom koristim vodu iz vodovoda?

Svi perači sa kompresorom kompanije Husqvarna opremljeni su funkcijom samoupumpavanja, tako da možete da im dovedete vodu i iz alternativnih izvora, npr. burad i rezervoari sa kišnicom. Potrebno je usisno crevo (opciona oprema, broj artikla 590 65 97-01).

Koliko vode troši perač sa kompresorom?

Perači sa kompresorom, zavisno od modela, imaju protok od 320 l/č do 650 l/č. Perači pod visokim pritiskom kompanije Husqvarna utroše do 80% manje vode za isti rezultat čišćenja u odnosu na baštensko crevo. Automatski sistem za pokretanje i zaustavljanje zaustavlja uređaj kad pustite obarač, što štedi struju.

Šta da radim ako se motor ne pokrene?

 • Proverite napajanje i osigurač napajanja.
 • Proverite prekidač napajanja na uređaju.
 • Ako koristite produžni kabl, obezbedite da su specifikacije usklađene sa potrebama napajanja uređaja kad je razmotan do kraja.
 • Ako tokom pokretanja i rada dolazi do pregorevanja osigurača, proverite da li osigurač trpi nominalnu jačinu struje i da je klase C ili K, sa tromom patronom. 

Šta ako uređaj ne diže pritisak?

 • Uverite se da je dovod vode pravilno spojen i da je protok vode dovoljan.
 • Izvadite filter iz usisnika vode i očistite ga.
 • Pritisnite obarač dok mlaznica nije povezana i dok je prekidač napajanja u položaju Off. Tako ćete izbaciti vazduh koji je eventualno zarobljen u sistemu.
 • Proverite da li koristite odgovarajuće dodatke.