Prednje kosačice sa sedištem – kosačice Husqvarna Rider

Uz reznu platformu postavljenu sa prednje strane i zglobljeno upravljanje, teško je naći mesta koja kosačica Rider kompanije Husqvarna ne može da dohvati. Kombinacija kontrole, udobnosti i efikasnosti čini da ne samo da radite lakše, nego i da uživate u vožnji. Sve kosačice sa sedištem koriste patentiranu funkciju kompanije Husqvarna, Bio-Clip®, koja vrhunski usitnjava pokošenu travu i daje izuzetnu i profesionalnu završnu obradu.

Rider R 300-series cutting grass

Osmišljen za tesna mesta

Jedinstveno zglobno upravljanje kosačice Rider kompanije Husqvarna omogućava zakretanje zadnjih točkova ispod mašine. Rezultat je sjajna upravljivost i intuitivan rad, što znači da će voženje oko prepreka biti lako.

Rider 316Ts

Bolji pogled, bolji doseg

Zahvaljujući niskoprofilnoj reznoj platformi postavljenoj sa prednje strane, izbeći ćete da zgazite travu pre nego što je pokosite i imaćete potpun pregled radnog prostora, što će omogućiti lako potkresivanje ivica i doseg u ćoškove ili ispod drugih prepreka.

Rider 316TS AWD with Snow thrower

Svestrano rešenje za sva godišnja doba

Umesto da kupujete po mašinu za svaki posao, zašto ne biste nabavili svestranu kosačicu sa sedištem? Uz široku paletu nastavaka bićete spremni za izazove svakog godišnjeg doba.