P525

Izazovi postaju prilike

Prednje kosačice kompanije Husqvarna nose niskoprofilnu reznu platformu sa prednje strane. Tako imate sjajan pregled radnog prostora i možete da skraćujete travu precizno i izbliza. Neprevaziđene su i po mogućnosti pristupa ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

P 535HX

Hibridna snaga – najbolje od dva sveta

Rad na mestima sa mnogo ljudi ili na kojima je potrebna tišina može da bude izazovan kad se koristi oprema za košenje.

Hibridni motor velikog kapaciteta na modelu P535HX kompanije Husqvarna omogućava lak prelazak na potpuno električni pogon, čime se umanjuje uticaj – ne samo na osobe oko vas, nego i na prirodnu sredinu. Uz nov, poboljšan grafički korisnički interfejs i ugrađenu funkciju povezivanja, uvek ćete imati sjajnu kontrolu nad mašinom i njenom efikasnom reznom platformom od 180 cm.

P 525D

Vrhunska vuča i stabilnost na nagibima

Sistem zglobnog upravljanja omogućava zakretanje zadnjih točkova ispod mašine. Rezultat je vrhunsko manevrisanje sa minimalnim poluprečnikom okretanja pri punoj blokadi, tako da je lakše upravljati mašinom na tesnim i nezgodnim mestima.

P 520D
Smanjite naknadno podšišavanje
Većina velikih profesionalnih prednjih kosačica može da pokosi samo oko 65% ukupne površine na kojoj rade. Nova serija 500 kompaktnih kosačica sa sedištem kompanije Husqvarna osmišljena je da smanji potrebe za naknadnim košenjem do 20% – što znači da možete da ranije završite i krenete na sledeći posao.
P 525D with cabin and snow thrower
Pravljene da traju i za sva godišnja doba
Širok asortiman reznih platformi i nastavaka od prednje kosačice stvara svestranu mašinu za celogodišnju upotrebu. Zahvaljujući visokom učinku Combi platforme, otisnute iz jedne čelične ploče, obezbeđeni su i odlični rezultati usitnjavanja i pražnjenja sa zadnje strane, kao i rad bez problema.
P 525D Customer
Laka upotreba i održavanje
Prednja kosačica kompanije Husqvarna je osmišljena za ergonomiju i lako korišćenje. Na primer, servisni položaj rezne platforme olakšava čišćenje i servisiranje. Ostali praktični detalji su naginjuća hauba i lako pristupačne servisne tačke. Tako je olakšano održavanje.

Karakteristike

Napred postavljena platforma daje odličan pregled radnog prostora i možete da skraćujete travu precizno i izbliza.

Niskoprofilna rezna platforma postavljena sa prednje strane daje neprevaziđenu pristupa ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

Nizak centar mase na mašini i sistem pogona na svim točkovima obezbeđuju odličnu stabilnost na nagibima i padinama.

Komande su lako pristupačne i osmišljene za maksimalnu udobnost korisnika.