Clearing saw 545F

Husqvarna šumski čistači

Napravili smo je da bude jaka, laka i svestrana – spremna za duge, teške i zahtevne smene u šumi. Kraća osovina i konusni zupčanik pod uglom povećavaju upravljivost na tesnim stajankama i olakšavaju obaranje u željenom pravcu.

Mislili smo i na ergonomiju i na ekonomiju. Motor u Forestry testeri za raščišćavanje kompanije Husqvarna je osmišljen da daje maksimalnu snagu uz male vibracije i manju potrošnju goriva.

Clearing saw 545 FXT

Naš cilj – minimum emisija

Delimo vašu brigu za životnu sredinu i smatramo to i našim glavnim prioritetom. Zato smo opremili sve naše testere za raščišćavanje šume jedinstveno konstruisanim X-TORQ® motorom. Smanjuje količinu emisija izduvnih gasova za do 75% i povećava efikasnost potrošnje goriva za do 20%.

345Fx

Uvek spremne i lake za rukovanje

Sve Forestry testere za raščišćavanje kompanije Husqvarna su opremljene prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kad se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Na taj način, vaša testera za raščišćavanje će uvek biti spremna za vas i vaše zadatke.

Održavanje je prosto, a zahvaljujući magnetnom držaču blokirajuće osovinice možete da zamenite sečivo na brz, lak i bezbedan način.

Clearing saw 545FXT, 545 FXT

Čuvajte leđa, nemate zamenska

Dobri radni uslovi znače i dobro obavljen posao i smanjen rizik od povreda i zamor. Forestry testere za raščišćavanje kompanije Husqvarna opremljene su ergonomskim uprtačima sa širokim osloncem na leđima, trakama za rame i pojasom za kukove, tako da se teret raspoređuje na veću površinu. Odnosno, to povećava udobnost i efikasnost. Da bi pristajao još savršenije, ima podesivu zadnju ploču.