536LiHD60X

Dosegnite i režite sa Husqvarna trimerima za živu ogradu

Naši trimeri za živu ogradu su idealni za poslove u vrtu – bez obzira na to da li je vaša živa ograda mali upadljiv detalj ili visoko i raskošno remek-delo. A vi ćete moći da radite duže vreme kada je potrebno. Husqvarna trimeri za živu ogradu će vam uvek pružiti visok učinak i dugotrajnu snagu na način koji ne stvara probleme.

Battery hedgetrimmer 536LiHD70X

Maksimizujte vreme rada

Rad sa akumulatorskim pogonom vas neće usporiti. Naši lagani, tihi trimeri za živu ogradu sa akumulatorskim pogonom omogućiće vam da maksimizujete svoje vreme rada zahvaljujući novom snažnom akumulatoru.

Hedgetrimmer man

Svestranost i spremnost za akciju

Možete biti sigurni da će Husqvarna trimer za živu ogradu biti bezbedan, svestran i udoban za upotrebu. Zadnja ručka je podesiva što vam omogućava da režete bočne strane i vrh žive ograde, a produženi sekač čini da je dosezanje još bolje. Budući da je podesiva, takođe će biti manje zamorna za rad.

Većina Husqvarna trimera za živu ogradu je opremljena prekidačem za zaustavljanje sa automatskim vraćanjem. To znači da, kad se mašina isključi, prekidač za zaustavljanje se automatski vraća u startni položaj, radi lakšeg startovanja. Na taj način će vaš trimer za živu ogradu biti spreman kad god ste vi spremni.

 
Hedge Trimmer 327HE3X

Istinske ergonomske koristi

Vaši radni uslovi su naša briga. Zato smo uložili toliko truda u ergonomske detalje. Efikasni prigušivači vibracija na našim trimerima za živu ogradu upijaju vibracije i sačuvaće vaše ruke i šake. Zahvaljujući položaju motora, izduvni gasovi se usmeravaju od vas, a za posebnu udobnost, određeni modeli imaju i ručke sa mekim površinama za hvatanje.