Blower 125BV 952711902
  1. Vodič
  2. Preporučeni proizvodi
Saveti pri kupovini

Tri stvari koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine duvača lišća u 2023. godini.

Duvač je sjajan pomoćnik za čišćenje lišća, otpadaka, trave i orezaka žive ograde. Ali o čemu da vodite računa kad kupujete nov duvač lišća? Evo nekoliko stvari koje treba imati u vidu pre kupovine.

Imamo duvače lišća za sve vaše potrebe. Ako znate za šta ćete ga koristiti, možemo da vam pomognemo pri izboru pravog.

Da li je ručni duvač lišća najbolji izbor ili je to naprtni duvač lišća?

Pri kupovini duvača je važno uzeti u obzir za šta ćete ga koristiti. Ako ga koristite kraće vreme i za manju količinu otpada, bolje je da uzmete lagan i okretan duvač lišća.

Ako radite duže i sa više materijala, naprtni duvač je bolji izbor. Naprtni duvači lišća se dele na dve kategorije, za opšte profesionalne poslove, i za veoma zahtevne zadatke.

Može li duvač lišća da se pretvori u usisivač?

Duvač može da se pretvori u usisivač za travu, usitnjenu masu i lišće sa tla. Ovo je naročito korisno na mestima na kojima ne želite da razduvavate otpatke uokolo, npr. uz jezerca i pored vozila. Duvač Husqvarna120iBV se isporučuje sa kompletom za usisavanje. Pogledajte Husqvarna dodatni komplet za usisavanje koji je dizajniran posebno za duvače lišća.

Koji izvor napajanja mi najviše odgovara za duvač: akumulator ili benzin?

Moderni akumulatorski duvači su lagani, snažni, izuzetno tihi i skoro bez vibracija. Možete da radite ceo dan ako imate nekoliko rezervnih akumulatora ili naprtni akumulator. Akumulatorski duvači lišća su najbolji za poslove u zatvorenom ili kada radite u oblastima gde je buka nepoželjna. Ako radite teži posao, npr. uklanjate veliku količinu mokrog lišća, preporučujemo benzinski naprtni duvač, koji je prikladniji za takav zadatak.

Duvači lišća

Saznajte više o našim duvačima lišća

Pročitajte više

Šta još treba imati u vidu pri kupovini duvača lišća

  1. Najpre razmislite o svojoj specifičnoj situaciji. Koliko je veliko vaše dvorište i koliko lišća treba da uklonite svake godine?
  2. Da li imate druge zadatke čišćenja za koje je pogodan duvač?
  3. Koliko ste osetljivi na buku?
  4. Koliki budžet imate?
  5. Da li ste profesionalni korisnik? Ako jeste, pročitajte više od profesionalnim duvačima lišća.

Pažljivo razmotrite odgovore na ova pitanja da biste pronašli duvač lišća koji najviše odgovara vašim potrebama.