Automower® Connect je spreman da vam da punu kontrolu

Automower Connect® (sa mobilnim povezivanjem) omogućava da na daljinu upravljate Automower® kosačicom i menjate joj podešavanja i raspored gde god da ste. Možete da joj pratite kretanje u prikazu mape, da joj proverite trenutni status i da primite obaveštenje ako se nešto desi. Zahvaljujući GPS praćenju, možete da vidite gde je ako je ukradu.

Automower® može da se integriše sa mnogim drugim pametnim kućnim uređajima. Ovo uključuje upravljanje glasom preko usluga Google Home i Amazon Alexa, sinhronizaciju sa Gardena sistemom za navodnjavanje i korišćenje u IFTTT apletima.

Automower AIM / Zone Control

Introducing Automower® Intelligent Mapping (AIM) Technology

Innovative lawn care that seamlessly integrates into your garden, and your life. Customised virtual mapping of your lawn allows you to define and name different work areas, adjust time schedules and cutting heights, as well as create stay-out zones to protect your gardening projects. Smart mapping features are easy to use via the Automower® Connect app and are compatible with the Automower® 405X, 415X, 435X AWD and 535 AWD. Effortlessly control your mower in real-time directly from your smartphone and enjoy the peace of mind that comes with a perfectly cut lawn.

Bluetooth with 315X (woman)

Bluetooth® ili mobilna veza

Automower® Connect@Home je Bluetooth® veza između aplikacije Automower® Connect i vaše kosačice. Efikasan domet joj je približno 30 metara i uključena je u sve Automower® modele (osim modela 105).

Automower® X-Line modeli imaju ugrađen mobilni prijemnik, koji omogućuje korišćenje svih funkcija aplikacije Automower® Connect, i možete da ih kontrolišete gde god da ste.

Kako Automower® Connect može da poboljša svakodnevicu

Automower Connect Mowing Pause
Poruke i korisne informacije
Aplikacija Automower® Connect će vam prikazivati relevantne informacije o vašem proizvodu zajedno sa korisnim savetima. Aplikacija takođe olakšava kupovinu novih noževa kako bi se zamenili oni stari.
Automower Connect Timer
Promena rasporeda i postavki
Lako možete da promenite postavke (poput visine košenja) i radne rasporede vaše mašine Automower® u Automower® Connect.
Mobile phone with Smart home apps grass background
Spremno za integraciju sa pametnim domovima
Automower® Connect pomaže vam da integrišete robotsku kosačicu sa ostalim uređajima u vašem pametnom domu, kao što su Amazon Alexa i Google Home.
Pročitajte više o integraciji sa pametnim domovima
ifttt Automower Connect Park your mower
Oblikujte svoje Automower® iskustvo
Uskladite vreme košenja sa prognozom idealnih vremenskih uslova, stavite kosačicu na čekanje tokom planiranih baštenskih aktivnosti ili zatražite da Automower® obavesti vašeg komšiju o svom trenutnom statusu dok ste vi na godišnjem odmoru. Nekoliko pametnih IFTTT apleta je dostupno u aplikaciji Automower® Connect.
Saznajte više
IFTTT Automower Connect In-app
Svi statistički podaci su lako dostupni
Detaljne informacije o vašoj mašini Automower® spremno su dostupne putem aplikacije. Dobijte detaljne statističke podatke o vremenu rada, rastojanjima, vremenu punjenja, upozorenjima o performansama i još mnogo toga, direktno od kosačice.