Husqvarna connect hand and gloves

Spremite se da otkrijete pun potencijal svojg alata

Zamislite: Izađete napolje i znate tačno koliko vremena za košenje, trimovanje ili rad imate na raspolaganju. Ili, da imate moć da rešavate probleme na licu mesta, da kupujete rezervne delove onlajn preko mobilnog uređaja. Čak i ako trenutno nemate povezane proizvode kompanije Husqvarna, možete da otkrijete potencijal tako što ćete preuzeti aplikaciju i izabrati demo režim.

Pristupačnost po potrebi

Aplikacija vam daje momentalan pristup svemu što vam je potrebno da biste radili pametnije. Od obaveštenja uživo i podataka o vašim proizvodima do digitalnih vodiča i uputstava – prava digitalna radionica za vašu opremu. Dobićete savete i uputstva za rešavanje problema, liste proizvoda radi nabavke rezervnih delova i lokator prodavaca (sa adresom, podacima za kontakt i radnim vremenom). Uz opremu povezanu na aplikaciju, dobićete i dodatne funkcije kao što su statistika vremena rada, status punjenja, blokada za decu, obaveštenja u realnom vremenu i drugo.

Pogledajte film da biste saznali više.

Husqvarna Connect – prvi koraci

Kad preuzmete aplikaciju, lako je sinhronizovati proizvode. Samo skenirajte QR kôd na povezanom proizvodu i povežite se preko Bluetooth veze. Možete i da povežete traktor preko Bluetooth veze, kao i mnoge druge naše proizvode – čak i ako nemaju akumulator. Pogledajte film za više saveta i uputstava kako da najbolje iskoristite aplikaciju.

Husqvarna Connect Screenshot R 316TsX AWD Overview

Preuzmite da biste otkrili mogućnosti

Oslobodite potencijal sa iPhone ili Android telefona. Čak i ako nemate povezane proizvode, možete da vidite šta je moguće tako što ćete preskočiti prijavljivanje i izabrati demo režim.

Podaci i obaveštenja o proizvodu u realnom vremenu
Od preostalog goriva / trajanja akumulatora do aktuelnih upozorenja, obaveštenja o održavanju i istorije proizvoda, upotpunite alate informacijama uživo sa komandne table povezanog proizvoda.
Digitalni priručnici i uputstva
Priručnici, i video uputstva od aplikacije Husqvarna Connect prave digitalnu radionicu za svu vašu opremu. Time se rešavanje problema i održavanje opreme olakšava kao nikad pre.
Nađite prodavca, zakažite servis
Nađite prodavce u blizini, dodajte omiljenog prodavca radi lakšeg servisiranja, poručivanja rezervnih delova i drugih usluga.
Rešavanje problema po potrebi
Ako se javi problem sa proizvodom ili kad nešto ne umete, aplikacija će vam pomoći da rešite situaciju i vratite se poslu.