LF 50 L

Pejzažna arhitektura koja će trajati – uz opremu za kompakciju kompanije Husqvarna

Zvezde svake zelene površine su biljke. Međutim, sliku upotpunjuju staze, popločana ostrvca i drugi elementi pejzaža. Za profesionalno izvođenje zemljanih radova, uzdajte se u premijum opremu i stručnost kompanije Husqvarna.

LT 6005

Zbijači velike udarne snage

Glina i mulj su najnezgodnije vrste tla koje nam je majka priroda dala. Da biste ih sabili, treba vam velika udarna snaga i brzina – to je ono što Husqvarna zbijači imaju.

Husqvarna LT zbijači su idealni za jarkove i kanalizacione sisteme, baštovanstvo i pejzažnu arhitekturu, sabijanje zasutih deponija, temelja, krpljenje rupa na putu i radove na putu. Uprkos maloj težini, uspešno sabijaju u dubinu zahvaljujući kombinaciji velike centrifugalne sile i brzine. Lako se transportuju zahvaljujući valjcima na šipki za upravljanje i ručki za podizanje na stopi. Opcioni transportni točkovi još više olakšavaju transport i sprečavaju preterano habanje amortizera.

LF 80 L

Brzi zbijači sa nereverzibilnom vibro pločom

Naši zbijači sa nereverzibilnom vibro pločom imaju jednu zajedničku odliku – rade bez prekida. Ove mašine su specijalizovane za zrnasta tla i osmišljene su za zbijanje tanjih i srednje debelih slojeva. Mulj i šljunak zahtevaju dobar kapacitet penjanja, jake centrifugalne sile i velike brzine. Husqvarna LF 80 je brz i spada među najmoćnije mašine na tržištu težine manje od 100 kg.

Svi LF zbijači su fabrički spremljeni za postavljanje kompleta za popločavanje, čime se sprečava pucanje ploča. Patentirana ručka sa smanjenim nivoom vibracija je standardna oprema, osmišljena da smanji naprezanje šaka i ruku i da doprinese bezbednijem, produktivnijem i prijatnijem radnom danu.