Battery trimmer 115iL

Zmogljivi, preprosti za uporabo in primerni za vse potrebe

Serijo baterijskih izdelkov Husqvarna sestavlja široka paleta izdelkov za vsa opravila na vrtu. Vsi so opremljeni z intuitivnimi tipkovnicami, ki v vsakem trenutku omogočajo preprosto upravljanje. Naši baterijski stroji omogočajo izjemno nizke ravni vibracij, delo brez neposrednih emisij, najnižjo stopnjo vzdrževanja in prijetne delovne razmere s skoraj popolnoma tihimi motorji. Nivo hrupa je za 13 dB (A) nižji od nivoja hrupa strojev z bencinskim motorjem.

Battery Bli20

Baterijski izdelki Husqvarna

Visokozmogljiv in inteligentno zasnovan 36-voltni baterijski sistem Husqvarna omogoča uporabo s širokim naborom orodij, optimiranih tako, da v središče postavljajo nalogo in uporabnika. Naše vzdržljive baterije niso zgolj hitre za polnjenje, ampak vam prilagodljivi sistem omogoča enostaven preklop med orodji in vedno zagotavlja popolno moč, ki jo potrebujete, ko morate opraviti delo.

Husqvarna Connect

Digitalne rešitve, ki vam omogočajo nadzor

Naj bo naslednja pridobitev za vaš vrt orodje Husqvarna Connect. Ta aplikacija za mobilne naprave vam v povezavi z našimi baterijskimi izdelki omogoča takojšen dostop do vsega, kar potrebujete za pametnejše delo. Od digitalnih priročnikov in vodnikov do statistike delovanja, stanja polnjenja, obvestil v realnem času in še veliko več.

136LiHD45 / 115iHD45
PRIROČNI izdelki serije 100i/200i
Za občasno ali priložnostno uporabo ter lažja opravila na domačih vrtovih. Za največjo priročnost pri hitrih in enostavnih opravilih priporočamo uporabo priročnih baterijskih izdelkov Husqvarna. Ti uporabniku prijazni izdelki so prilagojeni preprostemu upravljanju, hkrati pa nikoli ne zmanjšujejo učinka ali zmogljivosti.
Battery combitrimmer 325iLK
NAPREDNI izdelki serije 300i
Za pogosto uporabo na večjih vrtovih ali območjih. Za napredna opravila, košnjo večjih vrtov ali obrezovanje grobih vej priporočamo uporabo naprednih baterijskih izdelkov Husqvarna. Slednji so opremljeni s tehničnimi rešitvami in prednostmi, ki vam pri vsaki uporabi pomagajo poenostaviti vaše delo.
Backpack battery with 536LiHD60X hedgetrimmer
PROFESIONALNI izdelki serije 500i
Moč in zmogljivost za vsakodnevno profesionalno uporabo v zahtevnih pogojih. Pri zasnovi najnaprednejših baterijskih izdelkov iz ponudbe baterij Husqvarna je bil v ospredju poudarek na dolgih in zahtevnih delovnih dneh. Izdelki so trpežni in robustni, da vzdržijo intenzivno profesionalno uporabo ter hkrati zagotavljajo izhodno moč, ki je enaka in celo večja kot pri enakovrednih bencinskih izdelkih.
Ponudba profesionalnih baterij Husqvarna