Brushcutter 325R

Zagotovljeni rezultati z motorno koso Husqvarna

Vse motorne kose Husqvarna so zasnovane tako, da vam pomagajo opraviti delo na učinkovit način ter omogočajo preprosto prenašanje in upravljanje. Izbirajte med številnimi praktičnimi funkcijami in dodatki, ki vam jih ponujamo, ter motorno koso enostavno prilagodite svojim potrebam.

Brushcutter 545 RX. 545 RXT, ERGO

Manjši vpliv na okolje

Skupaj imamo moč, da zmanjšamo naš vpliv na okolje. Motorna kosa Husqvarna je opremljena z edinstvenim motorjem X-TORQ®. Slednji vam bo pomagal zmanjšati emisije škodljivih izpušnih plinov za do 75 % in bo izboljšal izkoristek goriva za do 20 %.

Večina motornih kos Husqvarna ima izklopno stikalo s samodejnim povratkom. To pomeni, da kadar koli izklopite napravo, se izklopno stikalo samodejno vrne v začetni položaj za enostavnejši zagon. Tako bo vaš stroj vedno pripravljen na uporabo.

Brushcutter 545 RX, 545 RXT Harness

Ergonomska oblika za vaše udobje

Z motorno koso Husqvarna boste svoje delo opravljali na uravnotežen in udoben način. Pri tem vam na primer pomaga ročaj, ki ga je mogoče prilagajati in ima ergonomsko obliko za učinkovito uporabo. Vaša motorna kosa je opremljena tudi z zelo dolgo gredjo, ki vam omogoča izjemen doseg.

Brushcutter 336 RK saw blade

En stroj za vse namene

Z izbiro modela motorne kose Husqvarna, ki vam najbolje ustreza, boste dobili vsestranskega in priročnega pomočnika. Učinkovito kosilno glavo, ki zagotavlja dobre rezultate, lahko na preprost način prilagodite z menjavo vrste rezila glede na opravilo – od finega obrezovanja do težkega dela na razgibanem terenu. Zahvaljujoč magnetnemu držalu za blokirni zatič je menjava rezila varna, hitra in enostavna.