Verižne žage

Kategorije izdelkov
Filtri
Ni zadetkov

Kupite novo verižno žago za domačo ali profesionalno uporabo. Odkrijte našo ponudbo akumulatorskih električnih in bencinskih verižnih žag. Vsak model vam zagotavlja moč, zmogljivost in vrhunsko oblikovanje, ki ga pričakujete od Husqvarne.

1 products
Prikazano: 1 od 1

Katero verižno žago kupiti?

Naše verižne žage lahko uporabljate za podiranje dreves, kleščenje, prežagovanje, rezanje drv, obrezovanje ali podiranje velikih dreves. Pri nenehnem razvoju visokokakovostnih izdelkov sodelujemo s profesionalnimi gozdarskimi delavci, ki delajo z našimi verižnimi žagami. Naše verižne žage so opremljene s funkcijami, zaradi katerih so preproste za uporabo, zanesljive in robustne, hkrati pa vam vedno zagotavljajo moč za vrhunsko zmogljivost.

Za naše električne in akumulatorske verižne žage ter bencinske verižne žage je ključnega pomena hiter in preprost zagon. Vsaka verižna žaga se zažene s pritiskom gumba ali preprostim vlečenjem vrvice, da ustreza potrebam stranke. Naša široka ponudba vključuje tudi profesionalne verižne žage in arboristične verižne žage.