LF 50 L

Dolgotrajni projekti urejanja okolice z opremo za zbijanje tal Husqvarna

Zvezde vsake zelene površine so njene rastline. Sliko pogosto dopolnjujejo poti, tlakovani otoki, kanali in drugi krajinski elementi. Pri profesionalni izvedbi teh zemeljskih del se zanesite na vrhunsko opremo in strokovno znanje podjetja Husqvarna.

LT 6005

Nabijalniki z veliko udarno silo

Glina in mulj sta najtrši vrsti tal, kar jih ponuja mati narava. Da ju zbijete, potrebujete veliko udarno silo in visoko hitrost, kar pa zagotavljajo nabijalniki Husqvarna.

Nabijalniki Husqvarna LT so popolni za jarke in kanalizacijske sisteme, vrtnarjenje in urejanje okolice, zbijanje zasipov, temeljev, krpanje ter popravila. Da kljub svoji nizki teži poskrbijo za globoko zbijanje, ki ga potrebujete, je zaslužna kombinacija velike centrifugalne sile in visoke hitrosti. Valjčki na krmilni palici in ročaj za dvigovanje, ki je nameščen na nogi, omogočajo preprost prevoz. Izbirna transportna kolesca poskrbijo za še lažji prevoz ter hkrati preprečujejo prekomerno obrabo blažilnikov.

LF 80 L

Vibrirne plošče s hitrim delovanjem v smeri naprej

Vsem našim vibrirnim ploščam z delovanjem v smeri naprej je skupno to, da vam omogočajo delo brez motenj. Ti stroji so specializirani za zbijanje zrnate podlage tankih do srednje debelih plasti. Mulj in gramoz zahtevata dobro zmogljivost vzpenjanja, velike centrifugalne sile in visoke hitrosti. Husqvarna LF 80 je hitra vibracijska plošča, ki tehta manj kot 100 kilogramov in sodi med najmočnejše stroje na trgu.

Vsi stroji za zbijanje tal LF so tovarniško pripravljeni za vgradnjo kompleta za tlakovanje, ki ščiti tlakovce pred razpokami. Patentirano držalo z nizko stopnjo vibracij je del standardne opreme in je zasnovano tako, da zmanjšuje obremenitev rok in dlani ter prispeva k varnejšemu, produktivnejšemu in prijetnejšemu delovnemu dnevu.