Clearing saw 545F

Gozdarski obrezovalniki Husqvarna

Gozdarske obrezovalnike smo izdelali tako, da so lahki, a hkrati močni in vsestranski ter pripravljeni na naporne, dolge in zahtevne izmene v gozdu. Zaradi krajše gredi in poševnega kotnega prenosa je okretnost na tesnih stojiščih lažja, prav tako pa je olajšano podiranje v želeno smer.

Pri načrtovanju in izdelavi obrezovalnika smo imeli v mislih tudi ergonomijo in ekonomičnost. Motor v gozdarskem obrezovalniku Husqvarna je zasnovan tako, da največjo moč zagotavlja ob nizkih vibracijah in manjši porabi goriva.

Clearing saw 545 FXT

Naš cilj – čim manj emisij

Tako kot vam je tudi nam pomembna skrb za okolje in jo obravnavamo kot glavno prioriteto. Iz tega razloga smo vse gozdarske obrezovalnike opremili z edinstveno zasnovo motorja X-TORQ®. Slednja zmanjša emisije škodljivih izpušnih plinov za do 75 % in izboljša izkoristek goriva za do 20 %.

345Fx

Vedno pripravljen in enostaven za uporabo

Vsi gozdarski obrezovalniki Husqvarna so opremljeni z izklopnim stikalom s samodejnim povratkom. To pomeni, da kadar koli izklopite napravo, se izklopno stikalo samodejno vrne v začetni položaj za enostavnejši zagon. Na ta način bo gozdarski obrezovalnik vedno pripravljen za vas in vaša opravila.

Vzdrževanje je preprosto, menjava rezil pa je zahvaljujoč magnetnemu držalu za blokirni zatič varna, hitra in enostavna.

Clearing saw 545FXT, 545 FXT

Pazite na hrbet, saj ga ni mogoče nadomestiti

Dobri delovni pogoji ne zagotavljajo le dobro opravljenega dela, temveč tudi zmanjšujejo možnost poškodb in obrabe telesa. Vsi gozdarski obrezovalniki Husqvarna so opremljeni z ergonomskimi oprtniki s široko hrbtno oporo, naramnicami in pasovi, ki porazdelijo obremenitev po večji površini. Vse omenjeno izboljša udobje in učinkovitost. Za še boljše prileganje ima obrezovalnik tudi nastavljivo hrbtno ploščo.