Tractor YTH 224T U-cut

Večopravilnost z nadzorom

Ker se vrtni traktor Husqvarna upravlja s pedali, lahko volan med vožnjo držite z obema rokama. To vam v vsakem trenutku omogoča udobje, nadzor in varno delovanje. Pri tem pa sploh ni pomembno, s kakšno zelenico se spopadate. Z izbiranjem med tremi različnimi rezalnimi sistemi – zbiranjem, mulčenjem (BioClip) ali izmetom – lahko zagotovite dober rezultat ne glede na okoliščine.

Tudi grmovja in drevesa vam ne bodo predstavljala težav. Po zaslugi edinstvene tehnologije krmiljenja lahko zlahka kosite okrog ovir vseh vrst. Rezultat je manj nepokošenih območij, učinkovita košnja in popolna okretnost.

LTH/CTH126

Preprosto vzdrževanje ohranja vašo zelenico zdravo

Ohranjanje vrtnega traktorja Husqvarna v dobrem stanju je vse prej kot zahtevno opravilo. Rezila lahko hitro ter brez uporabe orodja odstranite in zamenjate. To pomeni hiter in varen servis rezil, ostra rezila pa zagotavljajo bolj zdravo zelenico. Po zaslugi ojačanih in prevlečenih kosišč sta vašemu traktorju omogočeni izboljšana vzdržljivost in odpornost proti koroziji. Povedano na kratko. Njegova življenjska doba bo daljša.

Tractor YTH with broom

Prilagajanje letnemu času

Z vrtnim traktorjem Husqvarna boste pripravljeni na prihodnje letne čase. Zaradi širokega nabora priključkov je omenjeni traktor vsestransko orodje, ki je uporabno skozi vse leto. Opremite ga lahko s prikolicami, snežnimi plugi, priključki za pometanje in še veliko več.