129DJX 967680601

Odlični rezultati z obrezovalniki trave Husqvarna

Nudimo vam zanesljive in zmogljive obrezovalnike s številnimi možnostmi uporabe. Za vse velja, da so lahki in prilagodljivi za uporabo, kar omogočajo njihova nizka teža in pametne funkcije. Poleg tega vam ni treba skrbeti, da bi motili sosede. Obrezovalniki trave Husqvarna so zasnovani, da povzročajo čim manj hrupa. Popolni za vse, ki živijo v stanovanjskih območjih.

129 L - large poster

Funkcija Smart Start® za doseganje popolnosti

Ker sta motor in zaganjalnik številnih naših bencinskih obrezovalnikov trave opremljena z edinstveno funkcijo Smart Start®, boste te kosilnice lahko zagnali hitro in z minimalnim naporom.

Obrezovalniki trave Husqvarna imajo izklopno stikalo s samodejnim povratkom. To pomeni, da kadar koli izklopite napravo, se izklopno stikalo samodejno vrne v začetni položaj za enostavnejši zagon. Tako bo vaš obrezovalnik trave vedno pripravljen na uporabo.

Battery trimmer 115iL

Ko je zaželena tišina

Če je nizka raven hrupa za vas pomemben kriterij, vam priporočamo izbiro baterijskega obrezovalnika trave. Tihi, lahki in uravnoteženi baterijski obrezovalniki trave Husqvarna so preprosti za uporabo in zmorejo najzahtevnejša opravila. Odlikujejo jih odlična ergonomija, ravnotežje in visoka zmogljivost.

Baterijske obrezovalnike trave napajajo litij-ionske baterije, ki zagotavljajo neprekosljivo moč in dolgotrajno delovanje ter so na voljo v različnih kapacitetah. Poleg tega jih boste z učinkovitimi polnilniki iz naše ponudbe v hipu napolnili in nadaljevali z delom. Z dvema baterijama lahko delate neprekinjeno ves dan.

129 LK

Vsestransko orodje z bogatimi dodatki

Vrtovi so tako edinstveni in raznoliki kot ljudje. Kombiniran obrezovalnik trave lahko na preprost način prilagodite glede na letni čas in posebne potrebe svojega vrta. Je vsestransko orodje, ki skozi vse leto zagotavlja zanesljive rezultate. Dodajte le še en element iz našega bogatega nabora dodatkov.