Husqvarna 592 XP® in 585

Nove 90-cm3 verižne žage Husqvarna so razvite tako, da na uporabniku prijazen način izpolnjujejo najvišje zahteve arboristov. Zasnovane so tako, da so z izhodno močjo, izvrstno okretnostjo ter zasnovo, ki v ospredje postavlja uporabnika, kos zahtevnim izzivom. Izdelane so za vzdržljivost in resnično zanesljivost. Na kratko – narejene so tako, da vam čim bolj olajšajo delovni dan.

Husqvarna 592 XP ® – zasnovana za boljšo izkušnjo žaganja

Večja zmogljivost – najboljša zmogljivost žaganja v razredu

Model Husqvarna 592 XP® vam zagotavlja najboljšo zmogljivost žaganja v svojem razredu. Zmogljivost žaganja je rezultat kombinacije izjemno zmogljivega motorja X-Torq® in kot britev ostre verige C85 ali C83 X-CUT™, s tako pridobljeno močjo pa boste žagali bolje in hitreje ter si zagotovili izboljšano izkušnjo žaganja.

(V primerjavi z najbližjim konkurentom v istem razredu prostornine, STIHL MS 661 C-M)

Večja učinkovitost – najboljše razmerje med močjo in težo v svojem razredu

V primerjavi s konkurenčnimi modeli v istem razredu prostornine, kot sta modela Stihl MS 661 C-M in Stihl MS 661 MAGNUM, novi model Husqvarna 592 XP® ponuja neprekosljivo kombinacijo nizke teže in visoke izhodne moči, s katero boste mnogo učinkovitejši. Optimizirano ravnotežje žage je rezultat optimiziranega težišča in meča X-Tough™ Light, vse to pa prinaša lažje manevriranje in učinkovitejše vsakodnevno delo.

Zanesljivejša – ključna zanesljivost in enostaven zagon

Model Husqvarna 592 XP® se ponaša z novo tehnologijo zagona, zaradi katere je verižna žaga zanesljivejša in omogoča lažji zagon. S funkcijo AutoTune 3.0 so nastavitve motorja vedno optimizirane za največjo zmogljivost v vseh razmerah, da boste lahko delali ne glede na zahtevnost izzivov. Postopek zagona je poenostavljen. Ne glede na pogoje ali temperaturo motorja je potreben le en zagon, kar še dodatno izboljša zanesljivost. Poleg tega je žaga opremljena z zmogljivim zračnim filtrom z gumijastim tesnilom in robustnim blokom motorja za uporabo mečev vse do 36 palcev.

Campaign image X-Tough Light bar

Opremljeni smo za najboljši delovni dan

Nove 90-cm3 verižne žage so opremljene z našimi novimi meči X-Tough™ Light in X-Tough™. Meč X-Tough™ Light je robustni meč z zmanjšano težo, ki močno izboljša okretnost. Meč X-Tough™ iz masivnega jekla zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, omogoča ravne reze in zmanjšujejo ukleščenje. Obe žagi zagotavljata impresivno zmogljivost žaganja, saj sta opremljeni s kombinacijo meča X-Tough™ ali X-Tough™ Light in kot britev ostre verige X-CUT™, ki je skoraj brez konkurence, ko gre za ohranjanje ostrine.

Husqvarna 585 – tradicionalna tehnologija, združena s sodobno zmogljivostjo

Zmogljivejše in priročnejše

Nova ponudba 90-cm3 verižnih žag Husqvarna vključuje tudi nov model Husqvarna 585. Vzdržljiv delovni stroj, za katerega je značilna odlična kombinacija tradicionalne tehnologije in igelnega uplinjača, porabniško usmerjene zasnove ter sodobnih zmogljivosti. Žaga zagotavlja odlično zmogljivost žaganja, ki je za 17 % višja kot pri modelu Husqvarna 390 XP®, ter izboljšano raven vibracij in optimizirano okretnost za boljšo izkušnjo žaganja.

Testimonial Chainsaw 585 Emily Roberts

Vzdržljivejša – primerna za izzive, ki jih prinašajo zahtevne naloge

Žaga Husqvarna 585 je izdelana tako, da je vzdržljivejša za delo vsak dan, dan za dnem. Robustna zasnova z visokokakovostnimi sestavnimi deli, enostavno nastavljivim uplinjalnikom in zmogljivim sistemom za filtriranje zraka vam bo olajšala spopadanje z najzahtevnejšimi nalogami. To je žaga, ki je bila razvita za doseganje rezultatov ter je izdelana za dolgo življenjsko dobo.