Dobrodošli v prihodnosti komercialne nege zelenic.

Avtonomna rešitev družbe Husqvarna za košnjo bo spremenila svet komercialne nege zelenic. Robotska kosilnica CEORA™ z veliko zmogljivostjo predstavlja odlično novico za vse strokovnjake za zelene površine. Sistematična košnja in virtualne meje zagotavljajo vrhunske rezultate in lažje urejanje zelenice na večjih površinah kot kadar koli prej. Poleg tega ta tiha rešitev brez izpustov* ponuja vznemirljiv potencial za prihodnost. Čas je, da razširite svoja obzorja in pozdravite prihodnost.

*med uporabo

CEORA

CEORA™ pokriva več zelenice kot kdaj koli prej

Pri družbi Husqvarna se zavedamo, da je treba za sedanje strokovnjake za nego zelenic ponuditi široko paleto prilagodljivih rešitev. Ko gre za večje površine, smo videli priložnost za razvoj nečesa novega. Nekaj, kar bi lahko pokrivalo veliko širše območje od naše obstoječe ponudbe, vendar še vedno zagotavljalo rezultate košnje, ki jih pričakujete od robotske rešitve Husqvarna. Vstopite v program Husqvarna CEORA™. Omogoča obsežno povečanje števila postopkov za izpolnitev vedno večje zahteve glede časa, kakovosti in trajnosti zelenice.

CEORA

Sistematična košnja zagotavlja zmagovalne rezultate

Sistematična zaporedna košnja v vzporednih poteh pomeni, da je sistem CEORA™ enako učinkovit pri urejanju nogometnih igrišč ali katere koli druge velike zelene površine. Določite lahko tudi delovna območja in nastavite urnik, v katerem so določeni različni časi in različne višine trave med 20 mm in 70 mm. Določite eno površino za jutranjo košnjo, drugo pa za popoldansko košnjo pri različnih višinah košnje. Pogosta in izjemno natančna košnja zagotavlja popolne rezultate pri vsaki, še tako majhni košnji.

Prilagodljivo in enostavno upravljanje območja

CEORA™ je najsodobnejša samostojna rešitev za košnjo, ki jo vodi tehnologija Husqvarna EPOS. Natančna satelitska navigacija z virtualnimi mejami odpravlja težave s fizičnimi žicami. Hitro določanje delovnih in prepovedanih območij omogoča optimalno uporabo zelenice, medtem ko je prezračevanje lažje brez nevarnosti poškodb žic. Robotska kosilnica potuje med delovnimi območji po določenih transportnih poteh, medtem ko je mogoče za bolj prilagodljivo upravljanje zelenice določiti prepovedana območja.

Fleet Services CEORA in app

Obsežna natančna nega zelenice. Zdaj na dosegu vaših prstov.

Uporaba mobilne tehnologije za ohranjanje povezave s postopki je dandanes samoumevna. S programom CEORA™ imate popoln nadzor neposredno iz pametnega telefona. Krmiljenje in določanje območij košnje ali spreminjanje urnika nege zelenice je hitro in preprosto. Storitev Husqvarna Fleet Services™ omogoča nadzor in lokalizacijo zemljevidov za popoln nadzor in zaščito pred krajo.

CEORA
Nizka raven hrupa, košnja brez emisij
Družba Husqvarna ustvarja odlične izkušnje, ki vsem omogočajo varno uživanje na večjih zelenih površinah brez hrupa stroja in onesnaževanja. In CEORA™ pri tem naredi še nekaj korakov naprej. Je lahka in baterijsko gnana, zato zmanjšuje ogljični odtis v primerjavi s sedežnimi kosilnicami, saj je poraba električne energije nizka, med uporabo pa ni neposrednih emisij.
Posodobljen stroj čistih linij
CEORA™ je posodobljena z najnovejšo programsko opremo prek FOTA (vdelana programska oprema prek zraka), ergonomsko vzdrževanje in upravljanje pa omogoča ergonomski servisni položaj kosišča. Kosišče je mogoče nagniti za enostaven dostop do zamenljivih rezalnih plošč in enostavno čiščenje.
CEORA
Pripravljeni na prihodnost
CEORA™ je predvsem robotska kosilnica. Vendar pa je to šele začetek zgodbe. Naša vizija je zagotoviti dolgoročno trajnostno nego zelenic. Zato smo zasnovali zamenljivo sprednjo enoto, ki bi lahko v prihodnosti omogočila namestitev dodatne opreme, kot je na primer kosišče ali barvni črtalnik.
CEORA
Pokriva več za manj
Pri vsakodnevni košnji CEORA™ zagotavlja najboljšo kakovost zelenice na območjih do 25.000 m2. Pogostost košnje se zmanjšuje, ko se območje povečuje. Nadaljnji posegi na večjih območjih pomenijo stroškovno učinkovitejšo košnjo in znatno trajnostno prednost za vse vrste strokovnjakov za zelene površine.

Sign up here for CEORA™ live demo event!

Experience CEORA™ in action up close! Demo Days are hosted by Husqvarna dealers around the world, and the format will vary depending on each country. You will see our new large-scale robotic solution display its full range of talents and find out more about the difference it can make to your operations.

CEORA™ – pričakovanja strokovnjakov

CEORA™ – upravljanje velikih zelenih površin

Sodoben športni objekt je popolno prizorišče, kjer lahko sistem CEORA™ pokaže svoje vsestranske veščine. Z dnevnim območjem delovanja približno 25.000 m2 lahko na cenovno ugoden in strokoven način ureja več nogometnih igrišč. Vsakodnevna nega zagotavlja mehko in gosto trato, ki je popolna za šport in golf, pri čemer so močno rabljena travnata območja košena z občutkom. Sistem CEORA™ zlahka na daljavo upravljajo in vzdržujejo vsi zaposleni na stadionu, medtem ko se posvečajo drugim opravilom za izboljšanje igralne površine. Končni rezultat je trajnostna zmaga za celoten klub.

Sistem CEORA™ lahko dan in noč kosi na večjih območjih zelenic, deluje tiho na določenih območjih in ni v napoto igralcem. Vrhunska kakovost je dosežena na polgrobih in športnih območjih, z uporabo aktivnih kolesnih ščetk, ki učinkovito porazdelijo odrezke trave in tako ustvarijo nemoten rezultat brez grud. Da bi dosegli optimalno dolžino trave na večjih površinah, je mogoče za CEORO™ načrtovati trikratno tedensko košnjo na površini približno 50.000 m2. S prihodnjimi posodobitvami programske opreme je tudi trajno sredstvo za vse športne ali golf klube.

Zaradi zmogljivosti pokrivanja velikega območja in trajnosti sistem CEORA™ predstavlja idealno naložbo za objekte in občine, ki želijo doseči cilje glede emisij in ravni hrupa. Poleg tega je zamenjava ročne košnje z robotsko rešitvijo, ki lahko pokriva območja do 75.000 m2 dvakrat tedensko, priložnost za velike prihranke pri stroških dela in opreme. Možne so tudi nove ravni prilagodljivosti in zmogljivosti, pri čemer je nega zelenic podprta z virtualnimi mejami.

CEORA Next Web Crop

CEORA™ – sistem

Modularni sistem z dvema pogonskima enotama

Nova robotska kosilnica CEORA™ je modularni sistem, pri katerem izberete kombinacijo pogonske enote, ki najbolj ustreza vašim opravilom. Inovativna dvodelna zasnova vključuje pogonsko enoto in sprednjo enoto. Pogonska enota 546 zagotavlja največjo zmogljivost košnje in največjo skupno zmogljivost, približno 50.000 m2 v dvodnevnem obdobju. Pogonska enota 544 ima v dvodnevnem obdobju izjemno zmogljivost košnje približno 40.000 m2.

CEORA Razor 43M
CEORA™ razor 43M
CEORA™ ima kosišče s petnajstimi hitrimi jeklenimi rezili, nameščenimi na tri rezalne plošče. Ergonomski servisni položaj kosišča omogoča enostavno vzdrževanje in upravljanje. Lahko ga nagnete za enostaven dostop do zamenljivih rezalnih plošč.
CEORA and CS4
Polnilna postaja CS4
Za napajanje sistema CEORA™ je potrebna polnilna postaja za baterije. Polnilna postaja je opremljena s transformatorjem.
CEORA Active wheel brushes
Aktivne kolesne ščetke
Eden od številnih praktičnih dodatkov, ki so na voljo za CEORA™, je komplet aktivnih kolesnih ščetk. Njihovo delovanje nenehno zmanjšuje nabiranje trave na kolesih in prispeva tudi k ustvarjanju optimalne zelenice brez travnih grud.
EPOS Reference Station
Referenčna postaja EPOS
Potrebna je referenčna postaja za uporabo s sistemom Husqvarna EPOS (operacijski sistem za natančno določanje položaja). Ta upravlja signale med izdelkom in satelitskim sistemom. Referenčna postaja EPOS je združljiva z drugimi robotskimi kosilnicami Husqvarna EPOS.

Zgodba za sistemom CEORA™

Razširite obzorja zelenih površin

Pär Forsman, produktni vodja CEORA™, je navdušen nad tem, kako lahko tehnologija EPOS ustvari virtualne meje, kar zagotavlja hitrejšo in učinkovitejšo sistematično košnjo kot kdaj koli prej. Rezultat bo v prihodnosti sprostil veliko več časa za skrbnike zelenic.

Preizkušanje prihodnosti
Robin Birberg, testni inženir v robotskem laboratoriju Husqvarna, nam pove, kako inovativen in temeljit program testiranja omogoča vpogled v prihodnje delovanje tehnologije naslednje generacije CEORA™.
Vznemirljiv prvi primer za družbo Husqvarna
Sascha Menges, predsednik oddelka Husqvarna, govori o ogromnih priložnostih, ki jih revolucionarni izdelek, kot je sistem CEORA™, predstavlja za komercialno nego zelenic.
Oblikovanje prihodnosti
Rajinder Mehra, vodja oblikovanja blagovne znamke Husqvarna, poudarja pomen edinstvene zasnove sistema CEORA™ ter njegov prispevek k funkcionalnosti in prihodnjim možnostim.