Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Vaš partner za produktivnost pri urejanju krajine

Ko se podjetja srečajo z izdelki Husqvarna, se običajno odločijo za nakup. Navdušena so nad široko ponudbo enostavnih izdelkov, ki so zasnovani za povečanje produktivnosti njihovih ekip za urejanje krajine pri delu na zelenici, vrtu ali pri negi dreves. Prek storitev za upravljanje skupine strojev so jim na voljo tudi poslovni vpogledi, s katerimi lahko povečajo dobiček. Poleg tega lahko sodelujejo z družbo Husqvarna in omrežjem lokalnih prodajalcev, ki jim zagotavljajo znanje in storitve za optimalno uspešnost. Na voljo so jim rešitve za izboljšanje poslovanja.

Brushcutter 545RXT

Boljša orodja. Bolj uspešna ekipa.

Družba Husqvarna ima veliko izkušenj, ki jih je pridobila pri sodelovanjih s strokovnjaki za urejanje krajine in zeleno skrbstvo, zato se zaveda, da na produktivnost ključno vpliva učinkovitost upravljavca. Prav zato so vsi izdelki Husqvarna za komercialno rabo zasnovani po merah uporabnika.

Izdelki za krajinske arhitekte, ki so jih razvili krajinski arhitekti

Pozdravite svoje nove sodelavce
Po več kot 20 letih izkušenj z inovativnimi robotskimi kosilnicami s ponosom predstavljamo okrepitev naše ponudbe profesionalnih kosilnic Automower®. Ne glede na to, ali skrbite za urejanje javnih parkov, poslovnih objektov ali zasebnih posesti, bodo te robotske kosilnice odlična naložba, ki bo skrbela za enakomerno pokošeno zelenico, medtem ko boste vi lahko svoj čas, denar in trud namenili drugim opravilom.

 • Delujejo neutrudno ob vsakem času in v vseh pogojih
 • Dobra naložba, ki drastično zmanjša vaše stroške obratovanja
 • Zahvaljujoč trem kot britev ostrim rezilom poskrbijo za enakomerno pokošeno zelenico
 • Praktično neslišne – delujejo povsod, ne da bi pri tem koga motile
 • Husqvarna Fleet Services™ za popoln nadzor od povsod

Več o naših profesionalnih robotskih kosilnicah

Težka opravila zahtevajo enostavno upravljanje
Motorne kose in obrezovalniki Husqvarna so kos najzahtevnejšim opravilom. Niso samo zanesljivi, zmogljivi in učinkoviti, ampak tudi dobro uravnoteženi, lahki in enostavni za uporabo. Tako lahko dosežete popolne rezultate v precej krajšem času.

 • Nizka stopnja vibracij zagotavlja daljšo uporabo in manj tveganja za poškodbe
 • Tehnološko dovršeni motorji zagotavljajo visok izkoristek goriva in nizko stopnjo emisij
 • Zadnje varovalo pred udarci ščiti rezervoar in zaganjalnik
 • Ergonomski oprtniki so oblikovani v skladu s potrebami uporabnika in omogočajo manj naporno in bolj učinkovito delo

Več informacij o naših motornih kosah

Pridobite več informacij o naših obrezovalnikih trave

Zahtevno obrezovanje žive meje je zdaj enostavnejše
Naši obrezovalniki žive meje so zmogljivi in hkrati lahki ter uravnoteženi. Imajo pametne funkcije, kot so ročaji, ki jih je mogoče zasukati, da lahko delo opravljate hitro in učinkovito tudi v najzahtevnejših razmerah.

 • Z naprednim sistemom proti tresenju ste lahko pozorni in produktivni
 • Trpežna zasnova menjalnika za daljše delovanje
 • Ostra rezila z optimiranimi koti rezanja, hitrostjo in velikimi odprtinami med zobmi za rezanje debelih vej
 • Dolga gred in rezila za večjo produktivnost

Pridobite več informacij o naših obrezovalnikih žive meje

Spoznajte moč, ne da bi jo občutili
Naši pihalniki imajo posebne ventilatorje, ki ustvarjajo visoko hitrost zraka in močan pretok zraka. Vsi elementi od prostornine rezervoarja za gorivo do oblike šobe so optimirani tako, da je vaš delovni dan še uspešnejši in da poteka brez težav.

 • Zmogljivi pihalniki, ki lahko odpihnejo celo kupe mokrih listov
 • Popolnoma uravnoteženi, da lahko razbremenite svoja ramena
 • Ventilatorji poskrbijo za najvišjo hitrost zraka in zmanjšujejo tresljaje in količino izgubljenega zraka

Pridobite več informacij o pihalnikih za listje

Opravite več dela v krajšem času
Želimo, da vaše delo z našimi verižnimi žagami in višinskimi obrezovalniki poteka nemoteno, varno in učinkovito. Zato se osredotočamo tako na funkcije, ki olajšajo uporabo, kot tudi na moč in pospeševanje. Tako lahko uporabljate orodje, ki omogoča učinkovito opravljanje dela in vas pri tem ne ovira.

 • Preizkušeno v izrednih razmerah
 • Vrhunska okretnost
 • Več moči, manjša poraba goriva in manj emisij

Pridobite več informacij o naših višinskih obrezovalnikih

Prihranite čas in kosite učinkoviteje
Izjemna zmogljivost in neverjetna vsestranskost v kompaktni, vzdržljivi zasnovi. To je formula za uspeh, ki se skriva za parkovnimi kosilnicami Husqvarna za komercialno rabo. S temi okretnimi stroji s širokimi kosišči in obširnim naborom uporabnih priključkov boste lahko v enem dnevu opravili več. Naše parkovne kosilnice imajo majhen obračalni polmer, da lahko prihranite čas pri obračanju.

 • Z nizkim kosiščem lahko dosežete vse kotičke
 • Izjemen oprijem in stabilnost na naklonih
 • Vsestranska uporaba za celoletno produktivnost

Pridobite več informacij o parkovnih kosilnicah

Izjemna zmogljivost kjer koli in kadar koli
Naši baterijski izdelki so lahki in dovolj tihi, da jih lahko uporabljate kjer koli. Ker ne oddajajo skoraj nobenih vibracij ali hlapov, so popolna izbira tudi za daljše izmene in celo za delo v zaprtih prostorih. Z nahrbtno baterijo boste lahko delali cel dan, naše vgrajene baterije pa lahko hitro napolnite in jih enostavno zamenjate.

 • Visoka zmogljivost
 • Dolgoročno prihranite denar
 • Lahki in dobro uravnoteženi
 • Brez hlapov in z manj hrupa
 • Uporaba v vseh vremenskih pogojih

Pridobite več informacij o naših baterijskih izdelkih

Izboljšajte delovanje z originalno dodatno opremo Husqvarna
Ne pustite, da vas nekakovostna oprema ovira. Z originalno dodatno opremo lahko nemoteno delate in pravočasno zagotovite vrhunske rezultate. Z uporabo originalne dodatne opreme in maziv Husqvarna iz naše obširne ponudbe izdelkov zagotovite brezhibno delovanje skozi vso življenjsko dobo izdelka.

Pridobite več informacij o naši originalni dodatni opremi

Enostavnejši način za sledenje opreme
Namestite naše senzorje na svoje stroje (tudi stroje drugih proizvajalcev) in vedno boste vedeli, kje so vaši stroji, koliko so bili uporabljeni, kdaj jih je treba servisirati ali zamenjati, in še veliko več.

 • Popoln nadzor inventarja
 • Lokacija vse opreme
 • Posodobljena statistika uporabe
 • Osnova za servisiranje/zamenjavo

Odkrijte storitev Husqvarna Fleet Services™

Izjave – ugotovite, zakaj se podjetja odločajo za izdelke Husqvarna

Po 325 letih inovacij in izpopolnjevanja današnja orodja znamke Husqvarna zagotavljajo vrhunsko zmogljivost, izjemno zanesljivost in trajno udobje v izrednih pogojih uporabe. Tako lahko vaša ekipa delo opravlja učinkoviteje z manj napora.

ISS Facility Services, Združeno kraljestvo
Podjetje ISS Facility Services zagotavlja zanesljive storitve urejanja krajine na območju Lake District v severnem delu Anglije.  Operativni vodja Craig Hunter pravi: "Eden od glavnih razlogov, da že toliko časa sodelujemo z družbo Husqvarna, je ta, da našim zaposlenim omogoča vsakodnevno učinkovito opravljanje dela. Oprema je udobna, raven vibracij je nizka in število okvar je minimalno."

Weissenfels, Nemčija
Ko so v nemškem mestu Weissenfels začeli razmišljati o uporabi baterijskih izdelkov, so objavili razpise in pozorno preučili različne možnosti. Mestni krajinski arhitekti so preizkusili vse izdelke in končna izbira je bila jasna. Ugotovite, zakaj so izbrali izdelke Husqvarna.
Gesvres Entretien, Francija
Podjetje za urejanje krajine Gesvres Entretien ureja parke in športna igrišča v občini Carquefou v Franciji in že skoraj dve leti uspešno sodeluje z družbo Husqvarna. Oglejte si izjave zaposlenih, v katerih opisujejo, kako so izdelki in storitve Husqvarna vplivali na njihovo vsakdanje delo in splošno poslovanje podjetja.
Pokopališče Trollhättan, Švedska
Uprava pokopališča Trollhttan, ki aktivno uporablja 18 hektarjev, se je leta 2013 odločila za uporabo baterijskih orodij. Sprva so bila pričakovanja osebja na terenu nizka. Toda po preizkušnji so zdaj stroji iz zbirke baterijskih izdelkov Husqvarna na pokopališču najbolj priljubljeni med stroji v floti pokopališča.

Profesionalna podpora za profesionalne uporabnike

Z nami razširite svoje poslovne priložnosti
Upoštevamo vaše potrebe, vam pomagamo pri spopadanju z izzivi in skupaj z vami razvijamo rešitve za širjenje poslovnih priložnosti. Ne glede na to, ali imate pomisleke v zvezi s sestavo skupine strojev, strategijo vzdrževanja, optimizacijo skupin, financiranjem opreme ali drugimi podobnimi težavami, vam lahko prodajalec izdelkov Husqvarna pomaga poiskati rešitve za vse izzive, s katerimi se soočate. Obrnite se na najbližjega prodajalca, ki vam bo pomagal poiskati pravi izdelek. Prodajalec lahko za vas in za vašo skupino organizira celovito predstavitev izdelka.

Finančne rešitve po vaši meri
Želimo vam zagotoviti stroje, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Da zagotovite učinkovitost in dobiček, morate uporabljati ustrezno opremo. Prodajalca izdelkov Husqvarna povprašajte o možnostih financiranja za naslednji nakup stroja.

Izboljšajte delovanje z originalno dodatno opremo Husqvarna
Ne pustite, da vas nekakovostna oprema ovira. Z originalno dodatno opremo lahko nemoteno delate in pravočasno zagotovite vrhunske rezultate. Z uporabo originalne dodatne opreme in maziv Husqvarna iz naše obširne ponudbe izdelkov zagotovite brezhibno delovanje skozi vso življenjsko dobo izdelka.

Pridobite več informacij o naši originalni dodatni opremi

Izboljšano delovanje z originalnimi nadomestnimi deli Husqvarna
Vsi deli strojev Husqvarna so temeljito preizkušeni, da se zagotovi optimalno sodelovanje z drugimi sestavnimi deli. Zato z uporabo originalnih delov Husqvarna podaljšate življenjsko dobo stroja in zagotovite varno in zanesljivo delovanje.

Pridobite več informacij o naših originalnih nadomestnih delih

Poskrbite za produktivnost z optimalno opremo
Husqvarna se lahko pohvali z eno najobširnejših ponudb izdelkov na trgu. V obširni ponudbi izdelkov boste zagotovo našli popoln stroj, ki je v skladu z vašimi zahtevami. Z veseljem vam pomagamo pri optimizaciji vaše skupine strojev, saj vam lahko zagotovimo prave stroje in opremo ter usposabljanje za optimalno uporabo naših izdelkov.

S preventivnim vzdrževanjem in popravili lahko skrajšate čas izpada delovanja
Vsa servisna opravila izvajajo pooblaščeni serviserji prodajalcev, ki so specializirani za izdelke, ki jih uporabljate. Številne delavnice nudijo fiksne cene za vse oblike storitev in za vsak izdelek je vzpostavljen servisni načrt, ki je razdeljen na časovne intervale. Če svoj stroj redno vzdržujete in poskrbite, da se na njem izvajajo servisna opravila v priporočenih intervalih, lahko zmanjšate tveganje za nepričakovane izpade delovanja in zagotovite optimalno delovanje.

Direktiva ES – 2002/44/ES določa minimalne zahteve za zaščito delavcev pred tveganji za njihovo zdravje in varnost, ki se pojavljajo oziroma je verjetno, da se bodo pojavili, zaradi izpostavljenosti mehanskim vibracijam.

Preberite več o tresljajih

Prenesite priročnike za uporabo Husqvarna in druge uporabne dokumente.
Poišči priročnike in prenose