Pole saw 525P4S with Technical helmet

Trudimo se, da zagotavljamo najboljše izdelke

Želimo, da se pri delu z našimi teleskopskimi verižnimi žagami in višinskimi obrezovalniki počutite udobno. Zato se pri razvoju naših žag ne osredotočamo izključno na moč motorja in hitrosti pospeševanja. Zato pozornost posvečamo ne samo funkcijam, ki olajšajo uporabo žag, vendar tudi moči in pospeševanju. To vam zagotavlja, da dobite orodje, ki ne omejuje vašega dela, vendar vam omogoča, da se lahko s svojimi opravili spopadete v vseh možnih situacijah – neovirano, učinkovito in produktivnejše.

Prilagodljiva moč in zmogljivost

Izjemna moč in natančnost. Enostaven zagon in zaustavitev ter odlična vodljivost. Brez izpuha in nizkih ravni vibracij. Ponudba profesionalnih baterijskih višinskih obrezovalnikov Husqvarna omogoča učinkovitost brez emisij in priročnost. Vsestranska prilagodljivost in moč olajšata delo, ki zajema vse od prirezovanja do zahtevnega rezanja z dveh smeri, enostaven začetek in ustavitev delovanja s pritiskom gumba pa še dodatno poskrbi za neprekosljivo in uporabniku prijazno priročnost.

525PT5S

Nizke ravni tresljajev ohranjajo vaše zdravje

Zahvaljujoč učinkovitemu dušenju tresljajev (Low Vib) lahko delate udobno in učinkovito brez delne prekinitve prekrvavitve prstov zaradi tresljajev. Z ločevanjem rezervoarja in ročajev od motorja in rezalne opreme s skrbno nastavljenimi elementi proti tresljajem smo uspeli obdržati tresljaje v ročajih na izjemno nizki ravni.

525P4S

Višinski obrezovalniki, namenjeni pametnejšemu delu

Bodite samozavestni pri svojem delu, ne glede na razmere, s katerimi se soočate. Lahek višinski obrezovalnik družbe Husqvarna je enostaven za upravljanje in s svojim hitrim pospeševanjem zagotavlja močno podporo. Teleskopska verižna žaga z dolgim dosegom za obrezovanje dreves vam bo pomagala doseči želene rezultate, pri čemer ne boste potrebovali lestve ali dvižnih naprav.

525P4S with Helmet Technical

Preizkušeno v izrednih razmerah

Vsi naši višinski obrezovalniki so izpostavljeni intenzivnem testiranju, tako v laboratorijih kot na terenu. Izpostavljeni so stotinam ur ekstremnega delovanja pod pritiskom, v vročini in mrazu, zato ste lahko prepričani, da je podaljšana verižna žaga Husqvarna zanesljiva ne glede na delo, ki vas čaka.