K 770 SmartGuard

Brusilni rezalniki s tehnologijo prihodnosti

V najširši ponudbi ročnih brusilnih rezalnikov na svetu boste vedno našli popoln stroj za svojo nalogo, s katerim boste lahko delo opravili natančno, optimalno učinkovito in z manj napora. Naša ponudba vključuje plinske in električne stroje. Vsak od njih je bil zasnovan, da vam na učinkovit in ergonomski način pomaga opraviti delo.

K 7000

Zmogljiva in zanesljiva naprava s preprostim zagonom

Naši brusilni rezalniki so robustni, zanesljivi in zmogljivi stroji. Omogočajo vam delo v najzahtevnejših pogojih, saj so odporni na podnebne spremembe in različice goriva. Naša funkcija DuraStarter™ zagotavlja enostavno servisiranje, po zaslugi zaganjalnika, ki je zatesnjen pred prahom, in vzdržljive zaganjalne vrvice pa je naprava v vsakem trenutku pripravljena na delo.

K 970

Ergonomska oblika z odličnim razmerjem med močjo in težo

Brusilni rezalniki Husqvarna so zasnovani za preprosto in ergonomsko uporabo. Izjemno razmerje med močjo in težo ter nizka raven vibracij zagotavljata, da lahko učinkovito delate dolge ure, ne da bi vas skrbelo za spremljanje vibracij.

K 4000

Zagotovite si električnega

Naši električni brusilni rezalniki so vsestranski ter jih lahko uporabljate tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem. Na voljo so v izvedbi za suho in mokro rezanje. Po zaslugi visoke izhodne moči, dobro uravnoteženega ohišja in nizkih ravni vibracij so učinkoviti in preprosti za uporabo.