Zmogljivost, na katero se lahko zanesete

Stojne kosilnice Husqvarna serije V500 združujejo trpežno konstrukcijo in pogonske sisteme z industrijsko močjo ter tako zagotavljajo dolgotrajno delovanje in večjo produktivnost pri kateri koli komercialni uporabi. Zahvaljujoč izjemni okretnosti, udobnemu in ergonomskemu upravljanju, vrhunski kakovosti reza in hitrosti delovanja bo košnja najzahtevnejših zelenic postala otročje lahka.

V554

Naredite več v krajšem času

Kosilnica V500 je bila zasnovana tako, da zagotavlja izjemno zmogljivost, s katero boste prihranili na času in izboljšali učinkovitost. Z zmogljivim rezalnim sistemom boste kosili hitreje in dlje časa, pri čemer bo kakovost košnje tudi na pobočjih in pri visoki ali neurejeni travi vrhunska. Po zaslugi kompaktne velikosti kosilnice je mogoče, da uporabnik na isti prikolici na delovišče pripelje več enot.

V554

Izdelana za vzdržljivost

Stojna kosilnica serije V500 je varna naložba, saj sta bila vsak njen del in podrobnost temeljito preizkušena, da bi zagotovili njeno vzdržljivost in zmogljivost. Izdelana je iz najtrdnejših razpoložljivih materialov, ki jamčijo dolgo in produktivno življenjsko dobo izdelka. Zvarjen jeklen cevast okvir, vretena iz litega železa ter težko in odporno kosišče so narejeni tako, da zdržijo dolga leta zahtevne komercialne uporabe. Da ste res lahko povsem brez skrbi, je celoten paket podprt z obsežno komercialno garancijo.

V554

Zasnovana za dolge ure dela

Po zaslugi ergonomskega vmesnika za upravljavca je kosilnica V500 zelo okretna in natančna ter med dolgim delovnim dnem zahteva manj napora. Skrbno izmerjena porazdelitev teže omogoča popolno okretnost in oprijem, lahek sistem za dvigovanje kosišča pa poskrbi za hitro in preprosto spreminjanje višine od 1" do 5". Ergonomska blazina za telo in blaženi hidravlični upravljalni elementi zagotavljajo udoben delovni položaj, medtem ko edinstvena dvižna stoječa ploščad uporabniku omogoča, da po potrebi hodi za enoto.

Stand-On Mower V548/V554 S

Lahko dostopne servisne točke

Da bi lahko dosegla največjo možno produktivnost, je bila kosilnica V500 zasnovana z mislijo na preprosto servisiranje. Vse servisne točke so dostopne na preprost način, pri servisu pa je potrebno čim manj orodja. Zmožnost servisiranja je še izboljšana s preprostim dostopom do vgrajenih rezervoarjev in črpalk, zunanjimi ročicami za obvod, spustno kosilno ploščo in nastavitvami sledenja, za katere ne potrebujete orodja. To zagotavlja hiter in enostaven servis, ki vam omogoča več časa za košnjo in poveča vašo splošno produktivnost.