Tiller TF434P

Postanite del zelene revolucije s prekopalnikom Husqvarna.

Ne glede na to, ali morate razdrobiti zelenico ali pripraviti vrtno gredo za setev, podjetje Husqvarna ima za vas primeren prekopalnik. Naša ponudba zajema dva različna modela z rezili zadaj in rezili spredaj. Modeli z rezili zadaj so zasnovani za uporabo na gosto posejani zemlji in zelenicah. Prekopalniki z rezili spredaj so primerni za manjša krajinska dela, kot je priprava cvetličnih in vrtnih gred.

TF 500-serie

Preprost zagon in upravljanje

Po zaslugi enostavnega zagona in zmogljivega motorja z visečimi ventili lahko prekopalnik uporabljate, kadar koli želite. Poleg tega omogoča enostavno upravljanje, manevriranje, prevoz in skladiščenje. Udoben sistem z ergonomsko zasnovanim ročajem in dobro razporejeni upravljalni elementi olajšajo delo tudi na najtežjih tleh. Velika kolesa zagotavljajo dober oprijem na vseh površinah.

TF 500-serie

Preprosto upravljanje v vsakem vremenu

Naši prekopalniki omogočajo, da svoje delo opravite na varen, udoben in stabilen način. Protiutež poveča težo na kolesih in izboljša ravnotežje. Zahvaljujoč ščitu za rezila se razpršeni delci iz vrtečih se rezil preusmerijo stran od vas.

Tiller TF338

Sestavni deli za zahtevno obdelavo

Vsi prekopalniki Husqvarna so zasnovani za zahtevno obdelavo. Motorji in menjalniki so izdelani za intenzivno večletno delovanje.