WDC 325L

Nič ne uide novim sesalnikom Husqvarna za mokro in suho sesanje

Sesalniki Husqvarna za mokro in suho sesanje nudijo robustnost in trpežnost, ki ju potrebujete za boj s kakršno koli umazanijo, prahom, razlitimi tekočinami in ostanki. Velika zmogljivost, intuitivni gumbi, vsestranska uporabnost (tudi po zaslugi mnogih dodatkov, ki so na voljo), pametno shranjevanje in enostaven transport so med razlogi za to, da so ti stroji pripravljeni na zahtevno vsakodnevno čiščenje in na posebne namene uporabe, kot je na primer uporaba z električnim orodjem.

Enaka moč. Vsakič.

Vsi sesalniki Husqvarna za mokro in suho sesanje so izdelani tako, da se bodo vedno znova izvrstno odrezali. Z robustno zasnovo in učinkovito turbino bo vaša naprava ostala močna in trpežna in vam bo vedno znova omogočila opravljanje nalog.

Vacuum Cleaner WDC 325L

Stabilna kolesa in kolesca

Velika in čvrsta kolesa omogočajo, da je sesalnik stabilno na tleh. S kolesci, ki se obračajo za 360 stopinj, pa bo sesalnik izjemno okreten na vseh območjih.

Funkcije

Filter je bil razvit za izjemno dolgo življenjsko dobo, kar za vas pomeni nižje stroške vzdrževanja. Isti filter se uporablja za mokro in suho uporabo ter ima visoko učinkovitost filtriranja.

Vsi vključeni deli, kot so cev, napajalni kabel in šobe, imajo svoj prostor za shranjevanje na sesalniku. Shranjevanje zavzame manj prostora in zmanjša tveganje, da bi kaj izgubili.

Pri izhodnem zraku je vključen dodaten dovod cevi. Priključite sesalno cev in stroj lahko uporabite kot pihalnik za čiščenje ozkih prostorov ali kopičenje listja ali drugih ostankov.

Ročaj olajša praznjenje posode. Preprosto odstranite vrh in zavrzite vsebino.