Kosilnica z možnostjo obračanja na mestu

Kategorije izdelkov
Filtri

Želite kupiti novo kosilnico z možnostjo obračanja na mestu? Obračalni polmer 0° pomeni, da kosilnica za sabo ne pušča nepokošenih območij, ko doseže konec kosilne vrste in se obrne za 180°, da začne kositi naslednjo. Kosilnice z možnostjo obračanja na mestu so odlične za hitro in učinkovito košnjo na vseh vrstah površin ter zagotavljajo natančne in zanesljive rezultate.

1 products
Prikazano: 1 od 1

Katero kosilnico z možnostjo obračanja na mestu kupiti?

Odkrijte kosilnice Husqvarna z možnostjo obračanja na mestu, ki so opremljene z vrhunskimi ergonomskimi funkcijami in udobnimi funkcijami upravljavca, s katerimi se lahko osredotočite na popoln rezultat košnje. Kakovostni dvovaljni motorji zagotavljajo veliko moči za učinkovito košnjo in hiter transport tudi pri visoki travi ali v težkih pogojih košnje.

Naše kosilnice z možnostjo obračanja na mestu so opremljene s krmilnim sistemom z možnostjo obračanja na mestu z individualnim hidravličnim kolesnim pogonom za natančno manevriranje. Odkrijte naše profesionalne kosilnice z možnostjo obračanja na mestu za produktivnejši delovnik.