Tractor YTH 224T U-cut

Obavljajte više zadataka, kontrolisano

Pošto se dvorišnim traktorom kompanije Husqvarna upravlja pedalama, možete da držite volan obema rukama. To vam daje i udobnost i kontrolu i znači bezbedan rad u svim prilikama. Nema veze na kakvom ste travnjaku. Izborom jednog od tri sistema košenja – sakupljanje, usitnjavanje (BioClip) ili izbacivanje – dobićete uvek dobar rezultat.

Problem nisu ni drveće i žbunje. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji upravljanja, lako možete da kosite oko prepreka svih vrsta. Rezultat je manji broj nepokošenih površina, efikasno košenje i potpuna upravljivost.

LTH/CTH126

Lako održavanje za zdrav travnjak

Lako je održavati vaš dvorišni traktor kompanije Husqvarna u dobrom stanju. Noževi za košenje se uklanjaju i menjaju brzo i bez alata. To znači da je servisiranje noževa brzo i bezbedno – a oštri noževi znače i zdraviji travnjak. Ojačane, plastificirane rezne platforme povećavaju trajnost i otpornost traktora na koroziju. Ukratko, trajaće vam dugo.

Tractor YTH with broom

Prilagodite ih godišnjem dobu

Uz dvorišni traktor kompanije Husqvarna ćete biti spremni za predstojeća godišnja doba. Širok asortiman nastavaka od traktora čini svestranu alatku tokom cele godine. Možete da im dodate prikolice, rala za sneg, metle i drugo.