Zaštitna odeća za svaki nivo performansi

Svaki posao ima svoje zahteve, a dobra zaštitna oprema mora pouzdano da štiti bez obzira na uslove. Naš asortiman zaštitne odeće je uzeo sve vrste rada u obzir. Pošto uvek koristimo inovacije u dizajnu i kvalitetne materijale, to će vam obezbediti nivo zaštite i udobnosti potreban da obavite posao.

Well ventilated

Nova Husqvarna zaštitna odeća

Od ranih 1950-ih, kada je prvi sekač zamenio kapu šlemom, svrha zaštitne opreme bila je da spreči povrede. Saznajte zašto novi asortiman Husqvarna zaštitne odeće predstavlja sledeći korak u bezbednosti, udobnosti i produktivnosti.

Pocket on leg

Pažljivo izabrani materijali

Za korisnika, udobnost se u velikoj meri svodi na osećaj. Naš posao je da saznamo kako nastaje taj osećaj, kako može da se poboljša i kakav tip udobnosti je potreban u kom slučaju. Materijale koji se koriste u Husqvarna zaštitnoj odeći biramo ručno i detaljno testiramo u laboratoriji i u šumi, kako bismo bili sigurni da su po meri.

Hook and Loop Adjustment

Pronađite svoju veličinu

U zavisnosti od modela koji kupite, odeća će vam različito pristajati. Kolekcije Classic i Functional imaju regularan kroj, Technical ima tesan kroj, a Technical Extreme prianjajući kroj. Uporedite telesne mere u vodiču ispod kako biste pronašli odgovarajuću veličinu. Preporučujemo da uvek isprobate odeću da biste videli šta vam najbolje pristaje.

Chainsaw 560 XP and Technical extreme

Odeća bez oštećenja je bezbedna odeća

Pored pranja i čišćenja zaštitne opreme, uvek treba da proveravate i ima li veoma pohabanih mesta, oštećenja i razderotina u tkanini. Zaštitne funkcije mogu znatno da se smanje ako se popravke ne obave pravilno. Koristite vodič za popravke kao referencu i uvek se obratite prodavcu ako ste u nedoumici.

Technical Extreme Forest jacket - Next Web Crop
Technical Extreme
Elegancija, kroj i karakteristike na najvišem nivou. Ova odeća je spremna za sve poslove, u svim uslovima, uz izuzetan komfor, pokretljivost, trajnost i savršenu toplotnu kontrolu. Dobro su ventilisane i podešene da savršeno pristaju i odlikuju ih kuke na čizmama kojima se vaše pantalone drže na mestu. Lako pristupačni džepovi su savršeni za držanje mobilnog telefona. Sa tregerima.
Technical Forest Jacket - Next Web Crop
Technical
Optimizovano spram zadatka, pripijajuće, namenski izrađeno za profesionalne, celodnevne šumske radove. Velika pokretljivost, otpornost i pametno provetravanje olakšavaju duge radne sate. Odeća je prilagođena za savršeno prianjanje – sa ojačanim delom na kolenima, istezanjem za udobnost i izvanrednim provetravanjem. Ojačana tamo gde je potrebno i sa lako pristupačnim džepovima.
Functional Forest jacket - Next Web Crop
Functional
Pametna i izdržljiva, za povremen rad u šumi. Običan kroj, funkcije provetravanja i lakoća korišćenja omogućuju korisniku da se slobodno kreće i fokusira na posao. Odeća je ojačana radi postizanja izdržljivosti tokom korišćenja u surovim uslovima. Prilagođena za savršeno pristajanje i sa dobrim provetravanjem da vam bude udobno.
Classic Forest jacket - Next Web Crop
Classic
Pouzdana, priuštiva i veoma prikladna za korisnike lančanih testera. Visok stepen zaštite donosi samopouzdanje pri radu. Karakteristika je potpuna pokrivenost zaštitom od lanca testere i ojačanim delom za trajnost. Sa provetravanjem za vašu udobnost i uključujući džepove sa patent zatvaračima za lak pristup vašim ličnim stvarima.

Bezbednost i udobnost

 Unapred istegnuta, za savršeno prianjanje u svim radnim položajima.

* Samo na modelu Technical Extreme

Odelo ima čičak-trake na ručnom i skočnom zglobu i elastične poteznice na struku i pri dnu jakne, tako da možete savršeno da podesite spram svoje građe.

Zakačite kuku za obuću sa unutrašnje strane poruba na pertle i tako fiksirajte nogavice.

Otvori na odeći za dobru ventilaciju. Patent-zatvarači na pazuhu i sa zadnje strane nogavica omogućavaju da podesite protok vazduha po želji.