P525

Izazovi postaju prilike

Husqvarna rajderi nose niskoprofilnu reznu glavu sa prednje strane. Tako imate sjajan pregled radnog prostora i možete da skraćujete travu precizno i izbliza. Neprevaziđene su i po mogućnosti pristupa ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

P 525D

Vrhunsko manevrisanje i stabilnost na nagibima

Sistem zglobnog upravljanja omogućava okretanje zadnjih točkova ispod mašine. Rezultat je vrhunsko manevrisanje sa minimalnim poluprečnikom okretanja pri punoj blokadi, tako da je lakše upravljati mašinom na tesnim i nezgodnim mestima.

P 520D
Smanjite dodatni posao
Većina velikih profesionalnih rajdera može da pokosi samo oko 65% ukupne površine na kojoj rade. Nova serija 500 kompaktnih Husqvarna rajdera osmišljena je da smanji potrebe za naknadnim košenjem do 20% – što znači da možete ranije da završite i krenete na sledeći posao.
P 525D with cabin and snow thrower
Rajderi pravljeni za sva godišnja doba
Širok asortiman reznih glava i nastavaka od rajdera stvara svestranu mašinu za celogodišnju upotrebu. Zahvaljujući visokom učinku Combi rezne glave, obezbeđeni su i odlični rezultati usitnjavanja i izbacivanja sa zadnje strane, kao i rad bez problema.
P 525D Customer
Jednostavna upotreba i održavanje
Husqvarna rajder je osmišljen za ergonomiju i lako korišćenje. Na primer, servisni položaj rezne glave olakšava čišćenje i servisiranje.

Karakteristike

Napred postavljena rezna glava daje odličan pregled radnog prostora i mogućnost da skraćujete travu precizno i izbliza.

Niskoprofilna rezna glava postavljena sa prednje strane daje neprevaziđeni pristup ispod ograda, žbunja, klupa u parku i dr.

Nizak centar mase na mašini i sistem pogona na svim točkovima obezbeđuju odličnu stabilnost na nagibima i padinama.

Komande su lako pristupačne i osmišljene za maksimalnu udobnost korisnika.