Backpack Blower 580BT / 580 BTS Mark II

Vaš partner za produktivnost u oblasti uređenja prostora

Kada kompanije isprobaju Husqvarna proizvode, pronađu dobre razloge i da ih kupe. Pronađu širok asortiman proizvoda koji su laki za korišćenje, dizajnirani i napravljeni da povećaju produktivnost njihovih timova za uređenje prostora, za rad na održavanju travnjaka, bašte i negu drveća. I dobiju priliku da budu partneri sa kompanijom Husqvarna i našom mrežom lokalnih prodavaca koji nude znanje i usluge koje su ključne za optimalne performanse. Pronađu rešenja koja su im potrebna kako bi učinili poslovanje boljim.

Brushcutter 545RXT

Bolji alati. Bolje ekipe.

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u radu sa stručnjacima za uređenje prostora i zelenih površina, deleći vaše izazove, mi u kompaniji Husqvarna znamo da je ključ produktivnosti efikasnost rukovaoca. Zbog toga su svi Husqvarna komercijalni proizvodi svrsishodno dizajnirani za korisnika.

Proizvodi osmišljeni za pejzažiste, od strane pejzažista

Teški poslovi zahtevaju lako rukovanje
Motorne kose i trimeri iz kompanije Husqvarna su napravljeni da izdrže najzahtevnije poslove. Ne samo da su pouzdani, snažni i efikasni, nego su i dobro uravnoteženi, lagani i jednostavni za rukovanje. Tako možete da dobijete savršene rezultate za mnogo manje vremena.

 • Niski nivoi vibracija osiguravaju produženo korišćenje i smanjeni rizik od povreda
 • Visokotehnološki motori pružaju veliku ekonomičnost potrošnje goriva i male emisije
 • Zadnji štitnik od udarca štiti rezervoar i starter
 • Ergonomski dizajnirani uprtači osmišljeni su imajući u vidu korisnika i čine da je rad manje naporan i efikasniji

Saznajte više o našim motornim kosama

Saznajte više o našim trimerima za travu

Zahtevno održavanje žive ograde je pojednostavljeno
Naše makaze za živu ogradu su moćne, ali ipak lagane i dobro balansirane. Prepune pametnih funkcija, poput ručica koje se mogu okretati, omogućavajući vam da radite brzo i efikasno čak i u najzahtevnijim situacijama.

 • Napredni sistem protiv vibracija pomaže da ostanete na oprezu i produktivni
 • Otporna konstrukcija opreme za duži rad
 • Oštri noževi sa optimizovanim reznim uglovima i veliki otvori zubaca za rezanje debelih grana
 • Dugačka osovina i noževi za povećanu produktivnost

Saznajte više o našim makazama za živu ogradu

Iskusite snagu, a da je ne osetite
Naši duvači imaju jedinstvene ventilatore koji generišu veliku brzinu vazduha i snažan protok vazduha. Svaki detalj, od kapaciteta rezervoara za gorivo do oblika mlaznice, optimizovan je za performanse koje čine radni dan profitabilnijim i udobnijim.

 • Moćni duvači koji mogu da oduvaju čak i hrpe vlažnog lišća
 • Savršeno balansirani tako da ne morate da naprežete ramena
 • Ventilatori su dizajnirani za maksimalnu brzinu vazduha, ali minimalnu turbulenciju i gubitak vazduha

Saznajte više o našim duvačima lišća

Uradite više za kraće vreme
Želimo da neometano radite, bezbedno i efikasno kada koristite naše teleskopske testere. Zato se jednako fokusiramo i na funkcije koje čine korišćenje testera jednostavnim koliko i na snagu i ubrzanje. Time se obezbeđuje da dobijete alat koji ne ograničava vaš rad već vam omogućava da obavite zadatak koji imate.

 • Testirano u ekstremnim okolnostima
 • Vrhunska upravljivost
 • Više snage, manja potrošnja goriva i manje emisija

Saznajte više o našim teleskopskim testerama

Uštedite vreme sa pametnijim košenjem
Velika snaga i izuzetna svestranost u kompaktnom, izdržljivom formatu. To je pobednička formula iza komercijalnih Husqvarna rajdera. Sa širokim reznim glavama i raznovrsnim spektrom korisnih dodataka, ove agilne mašine će pomoći u povećanju vašeg dnevnog prometa. Naši rajderi imaju uski radijus okretanja, što štedi vreme za kretanje unazad prilikom okretanja.

 • Dosežu svugde zahvaljujući reznoj glavi niskog profila
 • Vrhunska vuča i stabilnost na nagibima
 • Svestrana upotreba za produktivnost tokom cele godine

Saznajte više o našim rajderima

Svedočanstva – Saznajte zašto kompanije prelaze na Husqvarna proizvode

Sa nasleđem od preko 325 godina inovacija i usavršavanja, današnji alati kompanije Husqvarna odlikuju se vrhunskim radnim karakteristikama, pouzdanošću svetske klase i stalnom udobnošću pri produženoj upotrebi. Tako vaše ekipe mogu da rade pametnije, a ne napornije.

ISS Facility Services, Ujedinjeno Kraljevstvo
ISS Facility Services pruža pouzdane usluge uređenja prostora u Lejk Distriktu u severnoj Engleskoj.  Prema rečima operativnog menadžera Krega Hantera, „jedan od glavnih razloga zbog kojih smo toliko dugo ostali sa kompanijom Husqvarna je taj što omogućava našem osoblju da svakodnevno daju odlične rezultate. Oprema je udobna za korišćenje, nivoi vibracija su niski, a prekidi u radu zbog kvara su minimalni.”

Profesionalna podrška za profesionalne korisnike

Hajde da zajedno proširimo vaše poslovanje
Mi pratimo vaše potrebe, delimo vaše izazove i razvijamo rešenja zajedno sa vama na proširenju vašeg poslovanja. Bilo da imate nedoumica o strategiji održavanja, optimizaciji tima ili bilo koja druga pitanja/probleme te vrste, vaš prodavac kompanije Husqvarna može da vam pomogne u pronalaženju rešenja za izazove poput onih koje imate. Da biste dobili pomoć u izboru odgovarajućeg proizvoda, obratite se lokalnom prodavcu koji može da organizuje celokupnu prezentaciju čime se omogućava vama i vašem timu da izvršite propisnu procenu.

Doprinesite učinku sa originalnom Husqvarna opremom
Zašto biste dozvolili da vam oprema lošeg kvaliteta stoji na putu? Originalna Husqvarna oprema omogućava vam da nastavite da radite – i isporučujete sjajne rezultate na vreme. Izborom originalne Husqvarna opreme i maziva iz naše obimne palete proizvoda vama se garantuje isti visoki nivo kvaliteta tokom veka trajanja proizvoda.

Saznajte više o našoj originalnoj opremi

Povećajte učinak sa originalnim Husqvarna rezervnim delovima
Svaki deo Husqvarna mašine prolazi kroz rigorozno testiranje radi obezbeđivanja optimalne interakcije sa drugim komponentama. Kao rezultat toga, originalni Husqvarna delovi produžavaju vek trajanja vaše mašine i pomažu u osiguravanju bezbednog, pouzdanog učinka tokom veka trajanja. 

Smanjite prekide u radu na najmanju moguću meru preventivnim održavanjem i popravkama
Sva servisiranja obavljaju ovlašćeni tehničari angažovani od strane naših prodavaca, koji su specijalizovani za proizvode koje koristite. Mnoge radionice imaju fiksne cene za sve usluge, a svaki proizvod ima detaljan servisni plan, podeljen po vremenskim intervalima. Obavljanje održavanja na vašoj mašini na kontinuiranoj osnovi i njeno servisiranje u preporučenim intervalima će smanjiti rizik od neočekivanih prekida rada usled kvarova i osiguraće da mašina nastavi optimalno da radi.

EZ – Direktiva 2002/44/EZ postavlja minimalne zahteve za zaštitu radnika od rizika po njihovo zdravlje i bezbednost koji nastaju ili mogu nastati usled izloženosti mehaničkim vibracijama.

Pročitajte više o vibracijama

Preuzmite Husqvarna operativne priručnike i ostale korisne dokumente.
Pronađite priručnike i preuzimanja